Angkat panggung

  • Lift stage

    Angkat panggung

    Pambuka Produk Tahap angkat mangrupikeun produk anu paling sering dianggo dina panggung. Fungsi utamina nyaéta mindahkeun set sareng palaku luhur sareng ka handap nalika ngarobah adegan. Salaku tambahan, pikeun nyorot palaku utama, panggung bakal naék lalaunan, sareng palaku bakal jogét dina panggung, nyiptakeun pasang turun di panggung. Dina waktos anu sasarengan, prosés angkat panggung ogé tiasa ningkatkeun pangaruh kinerja. Dina raraga minuhan kendali logika tahapan angkat hidrolik, sénsor sanés kontak ...